EL DIA DE LES DESCOBERTES!


Nosaltres:



Avui a l'Espai Verd primer hem tret els pals i les pedres que hi havia a la taula de l’hort, després hem plantat pastanagues, posant un rotllo de paper de wc perquè les pastanagues puguin ser més llargues, els hem omplert de terra i dins d’un foradet hem posat les llavors, eren molt petites. Hem utilitzat les pales per agafar la terra i omplir els rotllos.


Els que hem treballat amb els insectes els hem ruixat amb aigua, hem acabat de pintar els cartells amb els noms dels insectes, hem descobert observant-los amb la lupa i investigant al ordinador diverses coses:
  • El Bruno de 6è,  ha respost a la pregunta del Sergio de la setmana passada, “quin és la femella i quins són els mascles?” La femella té la cua recta i és més llarga que els mascles i els mascles tenen la cua corba i són més petits, per tant tenim 2 mascles i una femella, el coix i el tranquil són els mascles.
  • El Marc i la Bernadette de 1r han descobert que tenen 2 ulls blancs i negres, també que tenen 2 antenes, 6 potes llargues i que poden respirar un per uns foradets que l’Alfons ens ha fet a la tapa del terrari.
  • El John ha trobat que s’enfosqueixen amb l’edat i que són més actius a la nit, el Daryl de 5è ha proposat posar una càmera per vigilar-los a la nit.